Siitia le manaoga o le uamea i atunuu o Fagaloa

Faatasi ai ma le sili atu i le $1 trillion le tau o galuega tetele o loʻo i totonu o le paipa, e leai ni faʻamatalaga o le tuʻuina atu o le manaʻoga o le itulagi mo uʻamea ma uʻamea i se taimi lata mai.
O le mea moni, o le manaʻoga mo uʻamea ma uʻamea i le GCC itulagi e faʻamoemoeina e faʻateleina i le 31 pasene i le 19.7 miliona tone i le 2008 ona o se taunuuga o le faʻateleina o galuega faufale, "o se tala lea.
O le manaoga mo oloa u'amea ma u'amea i le 2005 na tula'i i le 15 miliona tone ma le tele o vaega na fa'amalieina e ala i oloa mai fafo.
"O le GCC itulagi o loʻo agaʻi atu i le avea ma nofoaga taua o le gaosiga o uʻamea ma uʻamea i Sasaʻe Tutotonu.I le 2005, na teu ai e le GCC States le $6.5 piliona i le gaosiga o oloa uʻamea ma uʻamea, "e tusa ai ma se lipoti a le Gulf Organization for Industrial Consulting (GOIC).
E ese mai i le GCC States o isi vaega o Sasaʻe Tutotonu o loʻo feagai foi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo mea faufale, aemaise lava uamea.
E tusa ai ma le Steelworld, o se mekasini fefaʻatauaʻiga i le vaega a Asia Iron and Steel, o le aofaʻi o le gaosiga o le uʻamea mai Ianuari 2006 e oʻo ia Novema 2006 i Sasaʻe Tutotonu e 13.5 miliona tone e faʻatatau i le fuainumera o le 13.4 miliona tone i le vaitaimi tutusa o le tausaga talu ai.
O le gaosiga o u'amea leaga a le lalolagi mo le tausaga 2005 na tu i le 1129.4 miliona tone ae mo le vaitaimi mai ia Ianuari 2006 ia Novema 2006 e tusa ma le 1111.8 miliona tone.
"O le siʻitia o le manaʻoga mo uʻamea ma uʻamea ma le siʻitia mulimuli ane o latou gaosiga faʻapea foʻi ma faʻaulufale mai e le masalomia o se faʻailoga lelei mo le Middle East Iron and Steel industry," o le tala lea a DAChandekar, Faʻatonu ma Pule Sili o Steelworld.
"Ae ui i lea, i le taimi lava e tasi, o le televave o le tuputupu aʻe o lona uiga o le tele o faʻafitauli autu o loʻo faʻafuaseʻi ona feagai ma le alamanuia faʻapitoa ma e manaʻomia ona foia i se taimi vave."
O loʻo faʻatulagaina e le mekasini le Gulf Iron and Steel Conference i le Expo Center Sharjah ia Ianuari 29 ma le 30 o lenei tausaga.
Ole Konafesi Fagaloa ma Uamea ole a taula'i ile tele o mataupu taua o lo'o feagai ma le vaega fa'aitulagi uamea ma uamea.
O le fonotaga o le a faia faʻatasi ma le lomiga lona tolu o le SteelFab i Expo Center Sharjah, le faʻaaliga sili ona tele a Sasaʻe Tutotonu o uʻamea, faʻamau, mea faʻaoga, sauniuniga luga, masini ma meafaigaluega, uʻamea ma tipiina, faʻamaeʻaina ma suʻega meafaigaluega, ma faʻapipiʻi ma anti-corrosion. meafaitino.
SteelFab o le a faia mai ia Ianuari 29-31 ma o le a faʻaalia ai le 280 ituaiga ma kamupani mai 34 atunuu."SteelFab o le itulagi sili ona tele sourcing platform mo le uʻamea faigaluega alamanuia," o le tala lea a Saif Al Midfa, faatonu aoao, Expo Center Sharjah.


Taimi meli: Aukuso-23-2018
WhatsApp Online Chat!