• 9
  • 111
  • 11

Produkte

Ne fokus në dhëmb kovë makineri inxhinierike, bulonave, copa jo-standarde e zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e ndërmarrjes kombëtare kryesor moderne.?

rast studimi

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të Formacionet produktit
që pikërisht përshtatet për aplikacione të ndryshme dhe mjediset operative.

Rreth kompanisë

about
Ningbo Yiteng construction machinery co., LTD is a focus on plow bolts, track shoe bolts, nuts ,pins for 20 years .Our business spread all over China, the United States, Canada, Australia, South Africa, Chile, Indonesia, Brazil and so on more than 50 countries and regions

Kontakt Aichi

about
Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

WhatsApp Online Chat!