• 9
  • 111
  • 11

produk

Urang difokuskeun mesin rékayasa LIPI huntu, bolts, buah non-standar anu ngembangkeun, produksi jeung jualan sahiji perusahaan modern anjog nasional.?

bisi ulikan

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

about
Ningbo Yiteng construction machinery co., LTD is a focus on plow bolts, track shoe bolts, nuts ,pins for 20 years .Our business spread all over China, the United States, Canada, Australia, South Africa, Chile, Indonesia, Brazil and so on more than 50 countries and regions

kontak Aichi

about
Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!