Tentang Kami

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal bit béda, tur éta jalan urang suka!

Tim kami

Ningbo Yiteng construction machinery co.,
LTD is a focus on  plow bolts, track shoe bolts, nuts ,pins for 20 years .
Our business spread all over China, the United States, Canada, Australia,
South Africa,Chile, Indonesia, Brazil and so on more
than 50 countries and regions

Yi Teng mesin gelut maké-resisting huntu panungtungan bagian maké keur ngarah kamajuan téhnologi rékayasa mesin luhur tur ngembangkeun produk anyar muncul di endlessly, nyertakeun excavator LIPI huntu, blok huntu, relieving, gancang scoop armor, agul, agul Angle, pin , scarifier 8 runtuyan sarta sagala rupa spésifikasi sahiji bagéan padet tur parts.The logam parusahaan persists di pasar sakumaha hidayah, ka kualitas nu strives pikeun ngembangkeun kaperluan perusahaan. Terus ngaronjatkeun kualitas produk, ningkatkeun daya saing pasar internasional. Yi Teng mesin ngabagéakeun klien betah tur mancanagara nganjang tur negotiate bisnis, mun gabung leungeun dina nyieun mangsa hareup!

 



WhatsApp Online Chat!