Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Nindakake bab sing dicokot beda, lan sing paling cara kita kaya!

Team kita

Ningbo yi teng construction machinery co., LTD.Is fokus ing mesin engineering ember waos, bolts, bêsik non-standar saka pembangunan, produksi lan dodolan perusahaan modern anjog nasional. bisnis kita nyebar kabeh liwat China, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Chile, Indonesia, Brasil, lan ing luwih saka 50 negara lan wilayah.

Yi teng machinery gelut nyandhang-resisting waos pungkasan bagean nyandhang kanggo anjog kemajuan teknologi engineering machinery ndhuwur lan pangembangan produk anyar muncul ing endlessly, isine excavator ember untu, pemblokiran waos, relieving, cepet scoop waja, agul-agul, agul-agul Angle, pin , scarifier 8 seri lan macem-macem specifications saka bagean ngalangi lan parts.The logam perusahaan isih ing pasar minangka pituduh, kanggo kualitas berjuang kanggo pangembangan tujuan perusahaan. Terus-terusan nambah kualitas produk, ningkatake daya saing ing pasar internasional. Yi teng machinery welcome klien ing ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi lan rembugan bisnis, kanggo nggabungake tangan ing nggawe mangsa!

 



Tampilan Online Chat!