• 9
  • 10
  • 11

Products

We fokus ing mesin engineering ember waos, bolts, bêsik non-standar saka pembangunan, produksi lan dodolan perusahaan modern anjog nasional.?

Case sinau

We offer sawetara saka sudhut lineups produk
sing persis pas kanggo macem-macem aplikasi lan lingkungan operasi.

About Company

Ningbo yi teng construction machinery co., LTD.Is fokus ing mesin engineering ember waos, bolts, bêsik non-standar saka pembangunan, produksi lan dodolan perusahaan modern anjog nasional. bisnis kita nyebar kabeh liwat China, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Chile, Indonesia, Brasil, lan ing luwih saka 50 negara lan wilayah.

Yi teng machinery gelut nyandhang-resisting waos pungkasan bagean nyandhang kanggo anjog kemajuan teknologi engineering machinery ndhuwur lan pangembangan produk anyar muncul ing endlessly, isine excavator ember untu, pemblokiran waos, relieving, cepet scoop waja, agul-agul, agul-agul Angle, pin , scarifier 8 seri lan macem-macem specifications saka bagean ngalangi lan bagean logam.
Perusahaan isih ing pasar minangka pituduh, kanggo kualitas berjuang kanggo pangembangan tujuan perusahaan. Terus-terusan nambah kualitas produk, ningkatake daya saing ing pasar internasional. Yi teng machinery welcome klien ing ngarep lan luar negeri kanggo ngunjungi lan rembugan bisnis, kanggo nggabungake tangan ing nggawe mangsa!

Komputer ac Foto quis ligula lacinia aliquet. Data jaringan. Ndeleng Kabeh yahoo yahoo, Akun sandi utawa, Android nanging, euismod ing, telpon. Quisque reply condimentum telpon. Kelas aptent taciti sociosqu kanggo litora torquent saben conubia Kita, saben inceptos himenaeos. Nam NEC ante. lacinia Nanging, urna non Android mattis, tortor neque ngawasi diam, a cursus ipsum ante quis Foto. Komputer ac Foto quis ligula lacinia aliquet. Data jaringan. Ndeleng Kabeh yahoo yahoo, Akun sandi utawa, Android nanging, euismod ing, telpon.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tampilan Online Chat!