Tentang Kami

Tentang Kami

Urang ngalakukeun hal bit béda, tur éta jalan urang suka!

Tim kami

Ningbo yi Teng konstruksi mesin ko., LTD.Is hiji fokus kana mesin rékayasa LIPI huntu, bolts, buah non-standar anu ngembangkeun, produksi jeung jualan sahiji perusahaan modern anjog nasional. bisnis urang nyebarkeun sakuliah Cina, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Chili, Indonesia, Brazil jeung saterusna leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon.

Yi Teng mesin gelut maké-resisting huntu panungtungan bagian maké keur ngarah kamajuan téhnologi rékayasa mesin luhur tur ngembangkeun produk anyar muncul di endlessly, nyertakeun excavator LIPI huntu, blok huntu, relieving, gancang scoop armor, agul, agul Angle, pin , scarifier 8 runtuyan sarta sagala rupa spésifikasi sahiji bagéan padet tur parts.The logam parusahaan persists di pasar sakumaha hidayah, ka kualitas nu strives pikeun ngembangkeun kaperluan perusahaan. Terus ngaronjatkeun kualitas produk, ningkatkeun daya saing pasar internasional. Yi Teng mesin ngabagéakeun klien betah tur mancanagara nganjang tur negotiate bisnis, mun gabung leungeun dina nyieun mangsa hareup!

 



WhatsApp Online Chat!