• 9
  • 10
  • 11

produk

Urang difokuskeun mesin rékayasa LIPI huntu, bolts, buah non-standar anu ngembangkeun, produksi jeung jualan sahiji perusahaan modern anjog nasional.?

bisi ulikan

Urang nawarkeun rupa-rupa lineups produk
nu persis cocog pikeun sagala rupa aplikasi tur lingkungan operasi.

ngeunaan Company

Ningbo yi Teng konstruksi mesin ko., LTD.Is hiji fokus kana mesin rékayasa LIPI huntu, bolts, buah non-standar anu ngembangkeun, produksi jeung jualan sahiji perusahaan modern anjog nasional. bisnis urang nyebarkeun sakuliah Cina, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Afrika Kidul, Chili, Indonesia, Brazil jeung saterusna leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon.

Yi Teng mesin gelut maké-resisting huntu panungtungan bagian maké keur ngarah kamajuan téhnologi rékayasa mesin luhur tur ngembangkeun produk anyar muncul di endlessly, nyertakeun excavator LIPI huntu, blok huntu, relieving, gancang scoop armor, agul, agul Angle, pin , scarifier 8 runtuyan sarta sagala rupa spésifikasi sahiji bagéan solid jeung bagian logam.
Pausahaan persists di pasar sakumaha hidayah, ka kualitas nu strives pikeun ngembangkeun kaperluan perusahaan. Terus ngaronjatkeun kualitas produk, ningkatkeun daya saing pasar internasional. Yi Teng mesin ngabagéakeun klien betah tur mancanagara nganjang tur negotiate bisnis, mun gabung leungeun dina nyieun mangsa hareup!

Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet. Mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt séd, euismod di, nibh. Quisque volutpat condimentum velit. Kelas aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Nam NEC Ante. lacinia séd, urna non tincidunt mattis, tortor neque adipiscing diam, a cursus ipsum Ante quis turpis. Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet. Mauris ipsum. Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt séd, euismod di, nibh.

kontak Aichi

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!