Surge di paménta baja di nagara Teluk

Kalawan leuwih $ 1 triliun patut proyék infrastruktur di pipa, aya henteu indikasi naon ngantep nepi di paménta wewengkon pikeun beusi jeung baja di mangsa nu bakal datang.
Komo, paménta pikeun beusi jeung baja di wewengkon GCC diperkirakeun ningkat ku 31 per cent ka 19,7 juta ton ku 2008 salaku hasil tina kagiatan pangwangunan heightened, "ceuk hiji pernyataan.
Paménta pikeun beusi jeung baja produk 2005 ngadeg di 15 juta ton kalawan pangsa penting tina eta patepung ngaliwatan impor.
"Wewengkon GCC aya alusna di jalan na keur jadi hiji beusi jeung baja puseur produksi penting di Timur Tengah. Dina taun 2005, Amérika GCC sempet invested $ 6,5 miliar dina manufaktur beusi jeung baja produk, "nurutkeun laporan ku Teluk Organisasi pikeun konsultan Industrial (GOIC).
Lian ti Amérika GCC sesa Wétan Tengah teuing geus ngalaman jadi pinunjul dina paménta pikeun bahan konstruksi, utamana baja.
Numutkeun Steelworld, majalah dagang di Beusi Asian sarta séktor Steel, produksi baja total ti Januari 2006 nepi ka Nopémber 2006 di Wétan Tengah éta 13.5 juta ton ngalawan hiji sosok 13.4 juta ton salila periode sarua dina taun saméméhna.
Dunya produksi baja atah keur taun 2005 ngadeg di 1129.4 juta ton bari keur jaman ti Januari 2006 nepi ka Nopémber 2006 ieu sabudeureun 1111.8 juta ton.
"The kanaékan paménta pikeun beusi jeung baja jeung kanaékan saterusna dina produksi maranéhanana ogé impor henteu ragu tanda positif pikeun Beusi Wétan Tengah jeung industri Steel," ceuk DAChandekar, Editor sarta CEO Steelworld.
"Najan kitu, dina waktos anu sareng, tumuwuhna gancang ogé dimaksudkan yén sababaraha isu perdana ayeuna disangka nyanghareup industri titik-kosong jeung maranéhna perlu ngumbar di pangheubeulna".
Majalah ieu pangatur Konferénsi Teluk Beusi sarta Steel di Expo puseur Sharjah on January 29 sarta 30 taun ieu.
Teluk Beusi sarta Steel Konférénsi baris difokuskeun sababaraha isu krusial nyanghareupan régional sector Beusi sarta Steel.
Konferensi bakal dilaksanakeun barengan édisi katilu SteelFab di Expo Center Sharjah, tampilan panggedena Wétan Tengah ngeunaan waja, fasteners, asesoris, préparasi permukaan, mesin sarta parabot, las sarta motong, pagawean jeung alat nguji, sarta coatings tur anti korosi bahan.
SteelFab bakal dilaksanakeun ti Januari 29-31 sarta bakal Fitur leuwih 280 merek jeung pausahaan ti 34 nagara. "SteelFab nyaéta platform sourcing panggedena wewengkon urang keur industri digawé baja," ceuk Saif Al Midfa, diréktur-umum, Expo Center Sharjah.


waktos pos: Aug-23-2018

WhatsApp Online Chat!