hexagon bolt din931 manufacturers and suppliers | Yi Teng

хексагонални завртки din931

Краток опис:

Ние специјализирана за прицврстување на елементи за 20 години, со добар квалитет и најниска цена .Тоа се користи во градежни машини


 • Port: Порт Ningbo
 • Начин на плаќање: L / C, D / A, D / P, T / T
 • OEM број: 7F3425
 • OEM број: 1D4706
 • OEM број: 4F0411
 • OEM број: 0S1620
 • OEM број: 2H3855
 • детали за производот

  Тагови производ

  Ние специјализирана за прицврстување на елементи за 20 години, со добар квалитет и најниска цена .Тоа се користи во градежни машини
  име на производот   спецификации  
  OEM DiaΦ Тема Должина (инчи) должина (mm)
  хексадецимален завртки 7F3425 3/8 " 16 5 3/4 " 145
  хексадецимален завртки 1D4706 6 " 152
  хексадецимален завртки 4F0411 6 1/2 " 165
  хексадецимален завртки 0S1620 1/2 " 13 3/4 " 19
  хексадецимален завртки 2H3855 7/8 " 22
  хексадецимален завртки 0S1621 1 " 25
  хексадецимален завртки 6H1717 1 1/8 " 29
  хексадецимален завртки 0S1595 1 1/4 " 32
  хексадецимален завртки 7B3235 1 3/8 " 35
  хексадецимален завртки 0S1585 1 1/2 " 38
  хексадецимален завртки 0S1587 1 3/4 " 44
  хексадецимален завртки 1A1460 2 " 51
  хексадецимален завртки 2B0947 2 1/4 " 57
  хексадецимален завртки 9S1366 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 1A5822 2 3/4 " 70
  хексадецимален завртки 0L1329 3 " 76
  хексадецимален завртки 0V0375 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 1D4566 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 1B2886 3 3/4 " 95
  хексадецимален завртки 0S1573 4 " 102
  хексадецимален завртки 1D4569 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 8S9089 4 1/2 " 114
  хексадецимален завртки 2B2006 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 2H6488 5 " 127
  хексадецимален завртки 6F5282 5 1/4 " 133
  хексадецимален завртки 1D4572 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 8F8804 4 3/4 " 146
  хексадецимален завртки ID4574 6 " 152
  хексадецимален завртки 0S1624 5/8 " 11 1 " 25
  хексадецимален завртки 7S9372 1 1/8 " 29
  хексадецимален завртки 0S1592 1 1/4 " 32
  хексадецимален завртки 4B4043 1 3/8 " 35
  хексадецимален завртки 0S1566 1 1/2 " 38
  хексадецимален завртки 0S1589 1 3/4 " 44
  хексадецимален завртки 1A1135 2 " 51
  хексадецимален завртки 8S9092 2 1/4 " 57
  хексадецимален завртки 0S1625 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 1A8537 2 3/4 " 70
  хексадецимален завртки 1B4367 3 " 76
  хексадецимален завртки 1D4585 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 1D4586 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 0L1169 3 3/4 " 95
  хексадецимален завртки 0S1569 4 " 102
  хексадецимален завртки 1D4588 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 1A8651 4 1/2 " 114
  хексадецимален завртки 1D4590 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 1A5405 5 " 127
  хексадецимален завртки 7S3224 5 1/4 " 133
  хексадецимален завртки 1D4593 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 1D4595 6 " 152
  хексадецимален завртки 1D4597 6 1/2 " 165
  хексадецимален завртки 7H2069 3/4 " 10 1 " 25
  хексадецимален завртки 0S1583 1 1/4 " 32
  хексадецимален завртки 0S1626 1 1/2 " 38
  хексадецимален завртки 1A0458 1 3/4 " 44
  хексадецимален завртки 0L1178 2 " 51
  хексадецимален завртки 2A1538 2 1/4 " 57
  хексадецимален завртки 1A8063 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 1D4608 2 3/4 " 70
  хексадецимален завртки 1D4609 3 " 76
  хексадецимален завртки 1D4610 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 3B2968 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 7F5224 3 3/4 " 95
  хексадецимален завртки 1D4612 4 " 102
  хексадецимален завртки 0S1756 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 0S1627 4 1/2 " 114
  хексадецимален завртки 3B6753 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 1D4614 5 " 127
  хексадецимален завртки 6V8199 5 1/4 " 133
  хексадецимален завртки 1D4615 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 6K1330 5 3/4 " 146
  хексадецимален завртки 1D4616 6 " 152
  хексадецимален завртки 1D4617 6 1/4 " 158
  хексадецимален завртки 2B1015 6 1/2 " 165
  хексадецимален завртки 0T0690 7/8 " 9 1 1/2 " 38
  хексадецимален завртки 2H3757 1 3/4 " 44
  хексадецимален завртки 0S1973 2 " 51
  хексадецимален завртки 9F9522 2 1/4 " 57
  хексадецимален завртки 1D4625 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 1D4626 2 3/4 " 70
  хексадецимален завртки 1D4627 3 " 76
  хексадецимален завртки 1D4628 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 1D4629 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 2H3856 3 3/4 " 95
  хексадецимален завртки 1D4630 4 " 102
  хексадецимален завртки 1D4631 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 1A5576 4 1/2 " 114
  хексадецимален завртки 4J8622 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 9S1351 5 " 127
  хексадецимален завртки 1D4634 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 9S1322 6 " 152
  хексадецимален завртки 6J1536 6 1/2 " 165
  хексадецимален завртки 8S4767 1 " 8 1 1/4 " 32
  хексадецимален завртки 0V0450 1 1/2 " 38
  хексадецимален завртки 1J7370 1 3/4 " 44
  хексадецимален завртки 1J5257 2 " 51
  хексадецимален завртки 8S9093 2 1/4 " 57
  хексадецимален завртки 1D4635 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 9S1363 2 3/4 " 70
  хексадецимален завртки 1D4709 3 " 76
  хексадецимален завртки 1D4637 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 1D4638 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 8H5772 3 3/4 " 95
  хексадецимален завртки 1D4639 4 " 102
  хексадецимален завртки 1D4640 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 2A1420 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 1D4642 5 " 127
  хексадецимален завртки 1D4643 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 9F6936 6 " 152
  хексадецимален завртки 5B5473 6 1/2 " 165
  хексадецимален завртки 3F6353 1 1/4 " 7 2 1/2 " 64
  хексадецимален завртки 3R2299 3 " 76
  хексадецимален завртки 1J5484 3 1/4 " 83
  хексадецимален завртки 2B1955 3 1/2 " 89
  хексадецимален завртки 2H3758 4 " 102
  хексадецимален завртки 1S6560 4 1/4 " 108
  хексадецимален завртки 3R2300 4 1/2 " 114
  хексадецимален завртки 8F1156 4 3/4 " 121
  хексадецимален завртки 2H1618 5 " 127
  хексадецимален завртки 1B2721 5 1/2 " 140
  хексадецимален завртки 2H1537 6 " 152
  хексадецимален завртки 6H1628 6 1/2 " 165

 • Претходно:
 • Следно:

 • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

   
   WhatsApp Онлајн Chat!