plow bolt manufacturers and suppliers | Yi Teng

плуг завртки

Краток опис:

Ние специјализирана за прицврстување на елементи за 20 години, со добар квалитет и најниска цена .Тоа се користи во градежни машини


 • Port: Порт Ningbo
 • Начин на плаќање: L / C, D / A, D / P, T / T
 • OEM број: 4F3646
 • OEM број: 4F3647
 • OEM број: 4F3648
 • OEM број: 4F3649
 • OEM број: 4F3650
 • детали за производот

  Тагови производ

  Ние специјализирана за прицврстување на елементи за 20 години, со добар квалитет и најниска цена .Тоа се користи во градежни машини

  име на производот број ОЕМ спецификации тежина (K) име на производот модел спецификации тежина (K)
  DiaΦ Тема должина плуг завртки 02.090-10.840 1/2 "* 1-1 / 2" 0,054
  плуг завртки 4F3646  1/2 11-UNC 1-1 / 2 0,054 плуг завртки 02090-1105 5/8 "* 59 0,085
  плуг завртки 4F3647  1/2 11-UNC 1-1 / 4 0.047 плуг завртки 02.090-11.050 5/8 "* 2" 0,089
  плуг завртки 4F3648  1/2 11-UNC 1-3 / 4 0.06 плуг завртки 02.090-11.055 5/8 "* 2-1 / 4" 0,097
  плуг завртки 4F3649  1/2 11-UNC 2 0.068 плуг завртки 02.090-11.060 5/8 "* 2-1 / 4" 0,097
  плуг завртки 4F3650  1/2 11-UNC 2-1 / 4 0.073 плуг завртки 232-70-12450 5/8 "* 2-1 / 4" 0,097
  плуг завртки 4F3651  1/2 11-UNC 2-1 / 2 0,079 плуг завртки 232-70-12460 5/8 "* 2-3 / 4" 0,119
  плуг завртки 4F3652  1/2 11-UNC 2-3 / 4 0,085 плуг завртки 02.090-11.080 5/8 "* 3" 0,129
  плуг завртки 4F3662  1/2 11-UNC 3 0,086 плуг завртки 02.090-11.085 5/8 "* 3-1 / 4" 0,138
  плуг завртки 4F3663  1/2 11-UNC 3-1 / 2 0.104 плуг завртки 4f3672 3/4 "* 2" 0,133
  плуг завртки 4F4043  1/2 11-UNC 5 0.143 плуг завртки 154-70-11143 3/4 "* 2-1 / 2" 0,156
  плуг завртки           плуг завртки 02.090-11.265 3/4 "* 2-1 / 2" 0,156
  плуг завртки           плуг завртки 02.090-11.270 3/4 "* 2-3 / 4" 0,172
  плуг завртки           плуг завртки 02.290-11.270 3/4 "* 72 0.18
  плуг завртки 4F3664  5/8 11-UNC 1-1 / 2 0.073 плуг завртки 02.090-11.275 3/4 "* 3" 0.186
  плуг завртки 4F3653  5/8 11-UNC 1-3 / 4 0.081 плуг завртки 175-70-11170 3/4 "* 3-1 / 8" 0,193
  плуг завртки 4F3654  5/8 11-UNC 2 0,089 плуг завртки 02.090-11.290 3/4 "* 3-1 / 2" 0.222
  плуг завртки 3F5108  5/8 11-UNC 2-1 / 4 0,097 плуг завртки 154-70-11143 3/4 "* 3-1 / 2" 0.222
  плуг завртки 4F3656  5/8 11-UNC 2-1 / 2 0,109 плуг завртки 02.091-112.200 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки 4F3657  5/8 11-UNC 2-3 / 4 0.12 плуг завртки 02.090-11.205 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки PBC02  5/8 11-UNC 2-3 / 4 0.12 плуг завртки 02.091-11.205 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки 4F3658  5/8 11-UNC 3 0,129 плуг завртки 02.291-11.205 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки PBC03  5/8 11-UNC 3-1 / 4 0,138 плуг завртки 0209-11205 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки 4F3665  5/8 11-UNC 3-1 / 2 0.148 плуг завртки 02.091-11.200 3/4 "* 4" 0,243
  плуг завртки 4F0391  5/8 11-UNC 3-3 / 4 0.158 плуг завртки 02.091-11.210 3/4 "* 4-1 / 4" 0,257
  плуг завртки 4F3671  5/8 11-UNC 4 0,168 плуг завртки 02.091-11.215 3/4 "* 4-1 / 2" 0.27
  плуг завртки PBC04  5/8 11-UNC 4-1 / 2 0,185 плуг завртки 02.091-11.220 3/4 "* 5" 0.33
  плуг завртки PBC05  5/8 11-UNC 5 0,205 плуг завртки 175-71-11454 7/8 "* 3" 0,251
  плуг завртки           плуг завртки 175-71-11451 7/8 "* 3" 0,251
  плуг завртки           плуг завртки 175-71-11459 7/8 "* 3" 0,251
  плуг завртки           плуг завртки 175-71-11450 7/8 "* 3-1 / 4" 0,274
  плуг завртки 4F3672 3/4 10-UNC 2 0,133 плуг завртки 125-70-21640 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 4F7827  3/4 10-UNC 2-1 / 4 0,145 плуг завртки 175-71-11463 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 5J4773  3/4 10-UNC 2-1 / 2 0,156 плуг завртки 175-71-11461 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 5J4771  3/4 10-UNC 2-3 / 4 0,172 плуг завртки 145-70-44120 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 4F0138  3/4 10-UNC 3 0.186 плуг завртки 124-70-21640 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 1J6762  3/4 10-UNC 3-1 / 8 0,193 плуг завртки 125-70-21460 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки PBC06  3/4 10-UNC 3-1 / 4 0,201 плуг завртки 175-71-11643 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки PBC07  3/4 10-UNC 3-3 / 4 0,214 плуг завртки 09.208-12.290 7/8 "* 3-1 / 2 0.296
  плуг завртки 5F8933  3/4 10-UNC 3-3 / 4 0,223 плуг завртки 02.090-11.490 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки PBC08  3/4 10-UNC 4 0,243 плуг завртки 2j2548 7/8 "* 3-1 / 2" 0.296
  плуг завртки 1J0962  3/4 10-UNC 4-1 / 4 0,257 плуг завртки 09.208-11.290 7/8 "* 4" 0.335
  плуг завртки 4F0253  3/4 10-UNC 4-1 / 2 0.27 плуг завртки 195- 71-11471 7/8 "* 5" 0,409
  плуг завртки 1J6761  3/4 10-UNC 4-5 / 8 0.31 плуг завртки 175-71-11471 7/8 "* 5" 0,409
  плуг завртки PBC09  3/4 10-UNC 5 0.33 плуг завртки 8j2933 1 "* 55/64" 0,132
  плуг завртки PBC10  3/4 10-UNC 6 0.35 плуг завртки 195-71-11542 1 "* 3-3 / 4" 0,316
  плуг завртки           плуг завртки 175-71-11452 1 "* 3-3 / 4" 0.418
  плуг завртки           плуг завртки 195-71-11452 1 "* 3-3 / 4" 0.418
  плуг завртки PBC11  7/8 9-UNC 2 0.192 плуг завртки 195-71-11464 1 "* 4" 0,438
  плуг завртки PBC12  7/8 9-UNC 2-1 / 4 0,203 плуг завртки 195-71-11451 1 "* 4" 0,438
  плуг завртки 5J4772  7/8 9-UNC 2-1 / 2 0,219 плуг завртки 195-71-11461 1 "* 4" 0,438
  плуг завртки 6F0196  7/8 9-UNC 2-3 / 4 0,235 плуг завртки 02.090-11.695 1 "* 4" 0,438
  плуг завртки 5J2409  7/8 9-UNC 3 0,251 плуг завртки 195-71-11473 1 "* 6-1 / 2" 0,685
  плуг завртки 8J2935  7/8 9-UNC 3-1 / 4 0,274 плуг завртки 195-71- 52320 1-1 / 8 "* 3-3 / 4" 0.507
  плуг завртки 2J2584  7/8 9-UNC 3-1 / 2 0.296 плуг завртки 195-71-52330 1-1 / 8 "* 4-1 / 8" 0.67
  плуг завртки PBC13  7/8 9-UNC 3-3 / 4 0,316 плуг завртки 9W4480 1-1 / 8 "* 139 0,851
  плуг завртки PBC14  7/8 9-UNC 4 0.335 плуг завртки 8T9071 1-1 / 4 "* 3-1 / 4" 0,608
  плуг завртки 2J5458  7/8 9-UNC 4-1 / 4 0,354 плуг завртки 8T9079 1-1 / 4 "* 3-1 / 2" 0,608
  плуг завртки PBC15  7/8 9-UNC 4-1 / 2 0,374 плуг завртки 02.091-12.010 1 1/4 "* 4" 0.74
  плуг завртки 1J0849  7/8 9-UNC 4-5 / 8 0,383 плуг завртки 175-71-21730 1-1 / 4 "* 4" 0.74
  плуг завртки PBC16  7/8 9-UNC 5 0,409 плуг завртки 178-71-21710 1-1 / 4 "* 4" 0.74
  плуг завртки PBC17  7/8 9-UNC 5-1 / 2 0,447 плуг завртки 6V8363 1-1 / 4 "* 4-3 / 8" 0,754
  плуг завртки PBC18  7/8 9-UNC 6 0,484 плуг завртки 02.091-12.020 1 1/4 "* 4-1 / 2" 0,806
  плуг завртки           плуг завртки 198-71-21720 1-1 / 4 "* 4-1 / 2" 0,806
  плуг завртки           плуг завртки 02.290-12.031 1 1/4 "-7 * 1-1 / 16" 1.21
  плуг завртки           плуг завртки 198-71-21850 1-3 / 8 "* 4-9 / 16" 1.1
  плуг завртки 3J2801 1     8-UNC 2-1 / 2 0.267 плуг завртки 198-71-21860 1-3 / 8 "* 5-1 / 2" 1.245
  плуг завртки 1J5607 1     8-UNC 2-3 / 4 0,316 плуг завртки 198-71-21870 1-3 / 8 "* 6-1 / 4" 1,385
  плуг завртки 4F4042 1     8-UNC 3 0,347        
  плуг завртки 4J9058 1     8-UNC 3-1 / 4 0,373        
  плуг завртки 4J9208 1     8-UNC 3-1 / 2 0,398        
  плуг завртки 1J4948 1     8-UNC 3-3 / 4 0.418        
  плуг завртки 8J2928 1     8-UNC 3-3 / 4 0.42        
  плуг завртки 5P8136 1     8-UNC 4 0,438        
  плуг завртки 1J3527 1     8-UNC 4-1 / 2 0,491        
  плуг завртки 1J2034 1     8-UNC 5 0,533        
  плуг завртки PBC19 1     8-UNC 5-1 / 2 0,585        
  плуг завртки PBC20 1     8-UNC 6 0.638        
  плуг завртки                  
  плуг завртки                  
  плуг завртки                  
  плуг завртки 8T9079 1-1 / 4 7-UNC 3-1 / 4 0,608        
  плуг завртки 6V6535 1-1 / 4 7-UNC 3-3 / 4 0,706        
  плуг завртки PBC21 1-1 / 4 7-UNC 3-7 / 8 0.72        
  плуг завртки PBC22 1-1 / 4 7-UNC 4 0.74        
  плуг завртки 5P8823 1-1 / 4 7-UNC 4-1 / 8 0,754        
  плуг завртки 6V8360 1-1 / 4 7-UNC 4-1 / 2 0,806        
  плуг завртки 5P8361 1-1 / 4 7-UNC 5 0.87        
  плуг завртки PBC23 1-1 / 4 7-UNC 5-1 / 2 0,943        
  плуг завртки PBC24 1-1 / 4 7-UNC 6 1,008        

 • Претходно:
 • Следно:

 • ПОВРЗАНИ ПРОИЗВОДИ

  
  WhatsApp Онлајн Chat!